Om DaneBar

Ideen er enkel. Når du hyrer os, skal du ikke tænke på noget, når først musikken spiller!


Baren og dens personale lejes inklusive alt udstyr og tilbehør. Vi hælder, shaker og smiler -  du skal blot sørge for, at der er købt spiritus og mixers inden vi kommer. Vi hjælper dig med at sammensætte en sjus- eller cocktailmenu, som passer til netop dine behov og guider dig igennem præcis hvilke og hvor mange drikkevarer du skal købe. Fordelen ved at du selv køber drikkevarerne er, at du kan købe dem billigere i et supermarked, end vi ville kunne skaffe dem for dig - dermed hjælper det til at holde prisen i bund og kvaliteten i top!

Du betaler alt ved vores ankomst, hvorefter vi begynder at stille op! Vores koncept tilbyder fri bar, så hverken du eller dine gæster skal rode med betaling under festen - det sparer jer for en masse bekymringer, og gør at vi kan servicere jer mere effektivt!DaneBar er startet af to unge gutter med stor passion for velsmagende cocktails, gode fester og uforglemmelige minder.

Lad os hjælpe dig med at gøre din næste fest helt fantastisk!

Selve Baren

Hjemmebygget bar

DaneBar er hjemmebygget fra top til bund. Hvad der startede som en god idé og en bunke brædder, står nu som en flot og robust bar - klar til brug ved enhver lejlighed. Med massere af plads og indbygget festlys har baren alt, hvad der skal bruges for at sætte skub i festen.


Indhold & Kapacitet

Cocktails, sjusser og lysshow

Vi leverer både plads, udstyr og evner til at servere de lækreste sjusser og cocktails. Vi serverer også fadøl efter aftale. Baren har, som udgangspunkt, kapacitet til at kunne servicere op mod 100 mennesker pr. arrangement - denne grænse kan dog hæves efter aftale. DaneBars opståen

Fra snedynge til bar!

Idéen til DaneBar opstod under en sommerhustur i starten af år 2020. Tre gæve gutter, formede en snedynge til en bar med både disk og kølefaciliteter. 

Sommerhuset, hvor snebaren blev bygget, ligger i Norge og har det herlige navn Danebo, hvorfor det var oplagt, at snebaren naturligvis skulle hedde DaneBar. Turen sluttede, sneen smeltede og da rusen havde lagt sig, og de tre gæve gutter var ankommet til Danmark igen, besluttede to af dem sig for at bygge en DaneBar 2.0 - denne gang i træ og akryl.

DaneBar 2.0, som er den bar, vi tager med ud, når I lejer os - er væsentlig mere robust overfor både kolde og varme vejrforhold end sin norske forgænger - og så har den da også fået en hel del opgraderinger, som gør, at den er optimal, til brug i en mobil cocktailservice som vores!

BARENS PERSONALE


Mikkel er en ølglad og spiritusintersseret ung herre på 23 år. Han har mere end tre års bartendererfaring fra blandt andet Roberta (Madklubben), Bar Next Door og Restaurant Silo i København. Mikkel elsker at eksperimentere med nye cocktails, og har gennem tiderne lavet nogle skæve, interessante og lækre sammensætninger. Derfor er hans cocktailkatalog bredt, og han har altid en lille anekdote klar om de cocktails, han slynger over disken!

Oliver på 22 år er passioneret til op over begge ører hvad angår øl og spiritus. Han har mere end et års bartendererfaring fra sin gymnasietid og fra Madklubben i København. Oliver er en rigtig holdspiller og en urimeligt dygtig bartender, der holder både overblikket og smilet intakt i selv de mest pressede sitautioner! Derudover er Oliver servicemindet, og går altid gerne den ekstra mil for at give kunden den bedst mulige oplevelse!